Termeni si Conditii

Termeni și Condiții pentru DMF-Climatizare.ro

1. Introducere

Bine ați venit pe DMF-Climatizare.ro, magazinul online deținut și operat de firma DMF Total Climatizare SRL, cu sediul social la Strada Mușcatelor 7, Ștefăneștii de Sus, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J23/793/2023 și cod fiscal CIF 47596369. Accesul și utilizarea acestui site web sunt oferite utilizatorilor sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor detaliate mai jos.

2. Condiții de utilizare

Prin utilizarea site-ului DMF-Climatizare.ro, inclusiv achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul acestuia, vă exprimați acordul explicit și neechivoc cu termenii și condițiile stabilite aici. Dacă nu sunteți de acord cu vreunul dintre termeni, vă rugăm să nu folosiți acest site.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv textele, grafica, logo-urile, imaginile și software-ul, este proprietatea DMF Total Climatizare SRL și este protejat de legile dreptului de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți voie să folosiți, să copiați sau să distribuiți materialele de pe acest site fără permisiunea scrisă a proprietarului.

4. Politica de confidențialitate

Respectarea confidențialității dvs. este de o importanță crucială pentru noi. Politica de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați site-ul nostru. Accesând DMF-Climatizare.ro, vă angajați să respectați termenii și condițiile prevăzute în politica noastră de confidențialitate.

5. Limitări de răspundere

DMF Total Climatizare SRL nu garantează exactitatea, completitudinea sau actualitatea informațiilor prezentate pe acest site. Nu vom fi responsabili pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau urmărice ale utilizării acestui site.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

DMF Total Climatizare SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără o notificare prealabilă. Modificările vor fi efective imediat ce sunt postate pe site, iar utilizarea continuă a site-ului de către dvs. constituie acceptarea acestor modificări.

7. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile prezentate sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile românești. Orice litigii legate de aceste termeni vor fi soluționate de către instanțele competente din România.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de punct de lucru din București, Sector 2, Șoseaua Colentina, nr 344 sau prin intermediul datelor de contact disponibile pe site-ul nostru.