Aparat aer conditionat Mokai Hitachi, sistem multi split pentru 2 unitati interioare dublu split 9000/12000 btu unitate exterioara cu o putere de 18000BTU/h

9.600,00 lei TVA inclus

Greutate50 kg
Brand

Hitachi

Putere

12000 BTU, 18000 BTU, 9000 BTU

Tip compresor

Inverter

Clasa energetica incalzire

A++

Clasa energetica racire

A++

Descriere

Aparat aer conditionat Mokai Hitachi, sistem multi split pentru 2 unitati interioare dublu split 9000/12000 btu unitate exterioara cu o putere de 18000BTU/h

Unitate exterioara HITACHI 18000BTU/H- RAM 53NP2E
Unitate interioara HITACHI MOKAI 9000BU/H- RAK 25RPE
Unitate interioara HITACHI MOKAI 12000BU/H- RAK 35RPE

CUM SA ALEGETI?

ETICHETA ENERGETICA VA OFERA RASPUNSUL

Atunci cand cumparati un aer conditionat, nu este necesar doar sa analizam care este pretul sau, ci si sa luam in considerare costurile pe termen lung ale energiei electrice. O simpla citire a etichetei va permite sa cunoasteti efi cienta energetica.

Cum functioneaza o pompa de caldura AER/AER ?

Ca principiu de baza, aerul conditionat raceste sau incalzeste efi cient incaperea prin recircularea aerului interior. In functionare, refrigerantul este pompat de catre compresorul unitatii externe avand proprietatea de a trece de la stare lichida la stare gazoasa, racind sau incalzind schimbatorul unitatii interne. Astfel, aerul recirculat este racit sau incalzit, in functie de setarea utilizatorului.

Prin urmare, un Mokai etichetat A++ la rece va fi mai efi cient si mai economic pe tot parcursul anului decat un aer conditionat cu clasa inferioara.

In plus fata de consumul de energie, eticheta energetica indica efi cienta energetica, si anume raportul dintre capacitatea de racire (EER/SEER) sau capacitatea de incalzire (COP/SCOP) si consumul de energie. Cu cat efi cienta energetica este mai mare, cu atat efi cienta energetica a echipamentului este mai buna.

Consumul de energie timp de un an in modul de incalzire

La achizitionarea unui aer conditionat, performanta se reflecta si in consumul sau anual exprimat in kWh/an. Un aer conditionat precum Mokai va permite sa aveti mai mult confort in modul de incalzire datorita performantei sale crescute, reducand in acelasi timp consumul de energie. Mokai stie sa combine economiile si tehnologiile pentru a va creste bunastarea.

Nivel scazut de presiune acustica (1 metru de la unitate in campuri libere, in decibeli conform modelului).

DE CE SA OPTATI PENTRU UN MOKAI?

ULTRA-COMPACT
Cea mai compacta unitate de pe piata, cu latimea sa de 78 cm in ansamblu, se va integra perfect in interiorul dvs. Acesta poate fi pur si simplu instalat deasupra unei usi.

BALEIERE ORIZONTALA SI VERTICALA A FLAPSURILOR DIN TELECOMANDA
Nivelul de confort termic al unei camere se datoreaza, de asemenea, faptului ca are un aer uniform pe intreaga zona. Scopul este de a avea o temperatura omogena, indiferent de locul in care se afla oamenii.

SENZOR DE PREZENTA
Aparatul Mokai are incorporat un senzor de prezenta care analizeaza continuu prezenta oamenilor in camera. Daca nu detecteaza nicio prezenta dupa 20 de min, temperatura setata este modifi cata cu un grad iar dupa 40 de minute modifi cata cu inca un grad suplimentar.

AER CURAT: FILTRARE „CARBON ACTIV”
Mokai este echipat cu filtre „Active Carbon” care au urmatoarele beneficii:

Purifi carea aerului
Functie antibacteriana
Eliminarea mirosurilor

TEHNOLOGIA INVERTORULUI
Compresorul dezvoltat si fabricat de Hitachi incorporeaza tehnologia de invertor. Permite pompei de caldura sa-si adapteze cu precizie puterea de functionare la nevoile de incalzire ale casei, in functie de sezon. Tehnologia Inverter reduce consumul de energie cu 30% in comparatie cu un compresor traditional, rezultand o factura mai mica de energie electrica.

TEHNOLOGIE FROST WASH
Mokai a fost conceput pentru a va oferi o purificare eficienta a aerului pe tot parcursul anului, cu caracteristica sa exclusiva si inovatoare: Frost Wash. Permite curatarea automata si regulata a schimbatorului de caldura pentru a difuza un aer curat si curat.

STIATI CA?
Filtrul Active Carbon, tratat cu ioni de argint (cunoscuti pentru proprietatile lor antibacteriene) actioneaza prin absorbtie. Aceasta inseamna ca anumite molecule ale unui gaz sau particule suspendate sunt retinute pe suprafata filtrului. Aerul filtrat este apoi lipsit de mirosuri si poluanti.

Informații suplimentare

Greutate50 kg
Brand

Hitachi

Putere

12000 BTU, 18000 BTU, 9000 BTU

Tip compresor

Inverter

Clasa energetica incalzire

A++

Clasa energetica racire

A++

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat aer conditionat Mokai Hitachi, sistem multi split pentru 2 unitati interioare dublu split 9000/12000 btu unitate exterioara cu o putere de 18000BTU/h”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…