Montaj Aer Conditionat Bucurest Ilfov 7000 BTU – 12000 BTU +TVA

Sale

Prețul inițial a fost: 800,00 lei.Prețul curent este: 650,00 lei.

Brand

DMF Total Climatizare

Localitatea

Bucuresti

Descriere

Montaj Aer Conditionat Bucuresti 7000 BTU – 12000 BTU

Suntem o companie specializată în instalarea și mentenanța sistemelor de climatizare și suntem bucuroși să vă oferim servicii de montaj aer condiționat în București pentru unități de la 7000 BTU până la 12000 BTU.

Echipa noastră este formată din tehnicieni specializați în instalarea și întreținerea sistemelor de aer condiționat și ne-am construit o reputație solidă în București pentru serviciile noastre profesionale și fiabile.

Oferim o gamă largă de servicii de instalare, de la evaluarea nevoilor dvs. specifice și alegerea celui mai bun sistem pentru spațiul dvs., până la amplasarea corectă a unității și conectarea la sistemul electric și la conductele de evacuare.

În plus, ne asigurăm că unitatea este configurată corect și funcționează eficient, astfel încât să vă puteți bucura de un aer proaspăt și răcoros în timpul verii.

Termen de montaj 3-5 zile lucratoare, la termen de urgenta 1-3 zile se mai adaugă 150 lei suplimentar.

Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice de climatizare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă mențineți casa sau biroul confortabil și răcoros în timpul verii!

Informații suplimentare

Brand

DMF Total Climatizare

Localitatea

Bucuresti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Montaj Aer Conditionat Bucurest Ilfov 7000 BTU – 12000 BTU +TVA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *