Montaj Aer Conditionat Bucuresti 18 000 BTU – 24 000 BTU fara kit+ TVA

Sale

Prețul inițial a fost: 1.000,00 lei.Prețul curent este: 850,00 lei.

Brand

DMF Total Climatizare

Localitatea

Bucuresti

Descriere

Montaj Aer Conditionat Bucuresti 18 000 BTU – 24 000 BTU fara kit inclus

Suntem o companie specializată în instalarea și mentenanța sistemelor de climatizare și suntem bucuroși să vă oferim servicii profesionale de montaj pentru unități de aer condiționat cu putere mare, de la 18 000 BTU până la 24 000 BTU.

Echipa noastră de tehnicieni specializați este pregătită să vă ofere o instalare rapidă și profesională, astfel încât să puteți beneficia rapid de confortul și răcoarea unui sistem de aer condiționat puternic și eficient.

Pentru a vă oferi cea mai bună soluție de climatizare, vom evalua dimensiunile spațiului dvs. și vom alege sistemul de aer condiționat adecvat pentru nevoile dvs. specifice. Vom verifica și asigurați-vă că amplasarea unității este optimă, astfel încât să obțineți performanțe maxime din aparatul dvs.

În cazul în care aveți deja un kit de instalare sau doriți să achiziționați separat, vă putem oferi doar serviciile de montaj. Vom conecta unitatea de aer condiționat la sistemul electric și la conductele de evacuare, asigurându-ne că totul este instalat corect și că unitatea funcționează eficient.

Termen de montaj 3-5 zile lucratoare, la termen de urgenta 1-3 zile se mai adaugă 150 lei suplimentar.

Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice de climatizare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă mențineți casa sau biroul confortabil și răcoros în timpul verii!

 

 

Informații suplimentare

Brand

DMF Total Climatizare

Localitatea

Bucuresti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Montaj Aer Conditionat Bucuresti 18 000 BTU – 24 000 BTU fara kit+ TVA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *