Igienizare Aparat Aer Conditionat Bucuresti

Sale

Prețul inițial a fost: 250,00 lei.Prețul curent este: 150,00 lei.

Brand

DMF Total Climatizare

Localitatea

Bucuresti

Descriere

Igienizare Aparat Aer Conditionat Bucuresti

Serviciul nostru de igienizare a aparatelor de aer conditionat din Bucuresti are ca scop curatarea si dezinfectarea aparatului de aer conditionat pentru a asigura functionarea sa optima si pentru a preveni problemele de sanatate. Iata ce include acest serviciu:

  1. Igienizarea completa a aparatului de aer conditionat: Aceasta include curatarea si dezinfectarea unitatii interioare si a unitatii exterioare (in cazul aparatelor de tip split). De obicei, unitatea interioara a aparatului de aer conditionat este mai greu accesibila, motiv pentru care este necesara o igienizare profesionista, care sa asigure eliminarea tuturor impuritatilor si a bacteriilor.
  2. Curatarea filtrelor si a bobinelor: Filtrul si bobinele aparatului de aer conditionat sunt doua componente esentiale pentru buna functionare a acestuia. Curatarea lor regulata asigura o calitate mai buna a aerului si previne problemele de functionare a aparatului.
  3. Verificarea functionarii aparatului de aer conditionat si remedierea eventualelor probleme minore: In timpul igienizarii, specialistii nostri verificati functionarea aparatului de aer conditionat si identifica eventualele probleme minore, care pot fi remediate imediat. Aceasta poate include repararea componentelor defecte sau inlocuirea celor uzate.
  4. Raport detaliat cu privire la starea aparatului de aer conditionat: Dupa igienizarea aparatului de aer conditionat, veti primi un raport detaliat cu privire la starea acestuia. Acest raport va contine informatii despre gradul de murdarie a unitatii, starea filtrelor si a altor componente, precum si eventualele probleme identificate si remediate.

Prin igienizarea periodica a aparatului de aer conditionat, veti beneficia de un aer mai curat si mai sanatos in locuinta sau birou, veti preveni problemele de sanatate si veti asigura o functionare optima a aparatului.

Informații suplimentare

Brand

DMF Total Climatizare

Localitatea

Bucuresti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Igienizare Aparat Aer Conditionat Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *