Aparat aer conditionat HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA

Sale

Prețul inițial a fost: 5.000,00 lei.Prețul curent este: 4.565,00 lei. TVA inclus

Greutate35 kg
Brand

Hokkaido

Clasa energetica incalzire

A++

Clasa energetica racire

A++

Putere

24000 BTU

Tip compresor

Inverter

Descriere

Aparat aer conditionat HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA

Aparatul de aer condiționat HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA este o unitate puternică și eficientă, proiectată pentru a menține confortul termic într-un spațiu interior de până la 80 de metri pătrați.

Acest aparat de aer condiționat are o putere nominală de 24000 Btu/h și poate fi utilizat atât pentru răcirea cât și pentru încălzirea aerului. Funcționarea sa se realizează prin intermediul unui compresor rotativ care poate fi ajustat pentru a satisface nevoile specifice de răcire sau încălzire ale utilizatorului. Aparatul are, de asemenea, o eficiență energetică ridicată, de până la 3.5 EER, care reduce consumul de energie electrică și facturile de energie.

HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA vine echipat cu o serie de caracteristici avansate, inclusiv un afișaj LCD digital pentru ușurința în utilizare și un sistem de control al temperaturii programabil, care poate fi setat pentru a îndeplini cerințele individuale de confort ale utilizatorului. De asemenea, acest aparat de aer condiționat este dotat cu o funcție de dezumidificare care poate elimina excesul de umiditate din aer și poate îmbunătăți calitatea aerului din încăpere.

HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA este prevăzut cu un filtru de aer care ajută la eliminarea particulelor de praf, polen, bacterii și alte impurități din aer, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de alergii sau alte afecțiuni respiratorii. În plus, acesta are și o funcție de auto-curățare, care împiedică formarea mucegaiului și bacteriilor în interiorul aparatului.

Acest aparat de aer condiționat este echipat cu un sistem de telecomandă care permite utilizatorilor să controleze aparatul de la distanță și să ajusteze setările pentru a asigura confortul termic ideal. De asemenea, aparatul poate fi montat pe perete sau suspendat de tavan pentru a se integra perfect în designul și decorul interior al oricărei camere.

În concluzie, HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA este un aparat de aer condiționat puternic, eficient și avansat, proiectat pentru a oferi confort termic optim în orice încăpere de dimensiuni medii până la mari. Cu caracteristicile sale avansate și performanța excelentă, acest aparat de aer condiționat este o alegere excelentă pentru orice proprietar de locuință sau de afacere care caută o soluție de climat.

Specificatiile tehnice pentru Aparatul aer conditionat HOKKAIDO Active Line 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA sunt următoarele:

 • Putere nominală: 24000 Btu/h
 • Eficiență energetică: până la 3.5 EER
 • Funcție de răcire și încălzire
 • Compresor rotativ ajustabil
 • Afișaj LCD digital
 • Sistem de control al temperaturii programabil
 • Funcție de dezumidificare
 • Filtru de aer
 • Funcție de auto-curățare
 • Sistem de telecomandă
 • Montare pe perete sau suspendat de tavan
 • Suprafață de răcire: până la 80 metri pătrați

Aceste specificații tehnice arată că aparatul de aer condiționat HOKKAIDO Active Line 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA este o unitate puternică și eficientă, cu o gamă largă de caracteristici și funcții avansate. Acesta este proiectat pentru a oferi un confort termic optim într-o gamă largă de încăperi de dimensiuni medii până la mari. Cu o eficiență energetică ridicată și funcții avansate precum sistemul de control al temperaturii programabil și funcția de dezumidificare, acest aparat de aer condiționat este o alegere excelentă pentru orice proprietar de locuință sau de afacere care caută o soluție de climatizare eficientă și convenabilă.

Informații suplimentare

Greutate35 kg
Brand

Hokkaido

Clasa energetica incalzire

A++

Clasa energetica racire

A++

Putere

24000 BTU

Tip compresor

Inverter

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat aer conditionat HOKKAIDO ACTIVE LINE 24000Btu/h HKEU713ZAL/HCNI713ZA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…