Trusa mare largitor teava cu cutit

Sale

Prețul inițial a fost: 300,00 lei.Prețul curent este: 175,00 lei. TVA inclus

Greutate5 kg
Brand

DMF

EAN

trusamarecutit

Descriere

Trusa mare largitor teava cu cutit

Trusa mare de lărgit teava cu cuțit este o unealtă utilă și practică pentru cei care lucrează în domeniul instalațiilor sanitare și termice. Această trusă conține o serie de capete de lărgit teava, care pot fi utilizate pentru a lărgi capetele tevilor de diferite dimensiuni, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu conexiunile. În plus, această trusă include și un cuțit pentru a tăia tevile la dimensiunea dorită. Trusa mare de lărgit teava cu cuțit este potrivită pentru utilizare atât în ​​proiecte comerciale, cât și în proiecte rezidențiale.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiunea capetelor: 6/8/10/12/16/20/25/32 mm
  • Material: oțel aliat
  • Setul conține opt capete de lărgit teava, un cuțit pentru tăierea tevilor, o cheie pentru strângere și o cutie de depozitare
  • Design compact și ușor de utilizat
  • Potrivit pentru tevi din cupru, alamă și oțel

Aceste specificații tehnice arată că trusa mare de lărgit teava cu cuțit este o unealtă puternică și versatilă, potrivită pentru o gamă largă de tevi și utilizări. Capetele de lărgit teava de diferite dimensiuni permit utilizatorilor să lucreze cu o gamă largă de dimensiuni de tevi, iar cuțitul inclus ajută la tăierea tevilor la dimensiunea dorită. Cutia de depozitare inclusă ajută la organizarea instrumentelor și la protejarea lor împotriva deteriorării.

Informații suplimentare

Greutate5 kg
Brand

DMF

EAN

trusamarecutit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trusa mare largitor teava cu cutit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *