Ștecher

Sale

Prețul inițial a fost: 6,00 lei.Prețul curent este: 5,50 lei. TVA inclus

Greutate0,1 kg
Brand

DMF

EAN

stecher

Descriere

Ștecher

Ștecherul pentru aer conditionat este un dispozitiv electric conceput pentru a permite conectarea aparatului de aer conditionat la o sursa de energie electrica. Acesta consta intr-un mufa cu pini, care se conecteaza la priza de perete, si intr-un cablu electric care se leaga de aparatul de aer conditionat.

In general, ștecherul pentru aer conditionat este prevazut cu trei pini: doua pini pentru alimentarea cu energie electrica, respectiv unul pentru conectarea la sistemul de impamantare. Cele doua pini de alimentare sunt concepute astfel incat sa se potriveasca cu prizele de curent standard, asigurand astfel o conexiune sigura si stabila. De asemenea, cablul electric este conceput pentru a fi rezistent la temperaturi ridicate si la uzura, asigurand o functionare sigura si fiabila.

Este important de retinut ca, pentru a conecta un aparat de aer conditionat la o sursa de energie electrica, trebuie sa se foloseasca un ștecher corespunzator. Este recomandat ca acesta sa fie instalat si conectat de catre un specialist calificat, pentru a se asigura o instalare sigura si corespunzatoare.

 

Informații suplimentare

Greutate0,1 kg
Brand

DMF

EAN

stecher

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ștecher”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *